VMware
flow-image

Forbes-onderzoek - CIO 2025

Deze bron is gepubliceerd door VMware

De cloud is al belangrijk, maar de verwachting is dat de volgende generatie cloud en multicloud een nog belangrijkere rol gaan spelen in de wereldwijde, digitale economie. 64% van de CIO's is zelfs van mening dat een multicloudinfrastructuur de innovatie in hun bedrijven de komende jaren zal helpen versnellen. In een onderzoek door Forbes Insights in opdracht van VMware zijn meer dan 600 CIO's over de hele wereld gevraagd naar hun prioriteiten tussen nu en 2025, hun zorgen voor de toekomst en hoe hun rol verandert.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Cloudbeveiliging, API-beveiliging, Cloud Access Security Broker (CASB, beveiligingsbroker voor cloudtoegang), Cloudcompliance, Beveiliging van gegevens in de cloud, DDoS-risicobeperking in de cloud, Edge-beveiliging in de cloud, Bestandsbeveiliging in de cloud, Cloud Security Posture Management (CSPM, beheer van cloudbeveiligingspostuur), Bescherming van werklast in de cloud, Extended Detection and Response (XDR, uitgebreide detectie en respons), Secure Access Service Edge (SASE), Service mesh