Secureworks
flow-image

Verminder waarschuwingsmoedheid in uw IT-omgeving

Deze bron is gepubliceerd door Secureworks

Beveiligingsteams moeten een enorme hoeveelheid waarschuwingslogboeken beheren en die ruis kan elk team overweldigen, laat staan een individuele analist. Een recent onderzoek toonde aan dat 70% van de SOC-teams emotioneel worden beïnvloed door hun werk bij het beheren van IT-dreigingswaarschuwingen, terwijl meer dan de helft zei dat ze niet zeker zijn van hun vermogen om prioriteiten te stellen en te reageren. Wat betekent dit voor beveiligingsteams die de ruis proberen te doorgronden om de echte bedreigingen voor hun omgeving te detecteren, terwijl het landschap van cyberdreigingen zich blijft ontwikkelen en de aanvalsoppervlakken groeien? Inzicht in het grotere geheel van hoe het beveiligingslandschap zich ontwikkelt, is een eerste stap om deze voortdurende uitdaging aan te gaan. Lees nu om te ontdekken hoe XDR cyberbeveiligingsruis bestrijdt om een echt robuuste verdediging te leveren.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Cloudbeveiliging, API-beveiliging, Extended Detection and Response (XDR, uitgebreide detectie en respons), Incidentrespons, Bedreigingsinformatie, E-mailbeveiliging, Firewall