Netskope
flow-image

Elastische cloudgateways: de evolutie van veilige cloudtoegang

Deze bron is gepubliceerd door Netskope

Zakelijke beveiligingsgroepen staan vandaag de dag voor een zware taak. Hoewel hun kernverantwoordelijkheid voor het beschermen van bedrijfsgegevens en -bronnen ongewijzigd blijft, moeten ze tegelijkertijd bedrijfsteams en individuele werknemers in staat stellen om groei te stimuleren door middel van innovatie en transformatie via de cloud. Beveiligingsteams moeten tegenwoordig een exponentieel toenemend aantal perimeters in hun netwerk beveiligen door rekening te houden met beheerde en onbeheerde cloudapplicaties, data te beschermen die buiten de eigen locatie worden verplaatst en in een versneld tempo worden gebruikt door partners en andere derde partijen, en de toegang van gebruikers beheren die steeds vaker van buiten de hoofdcampus via een groot aantal apparaten komen. Uiteindelijk hebben IT-organisaties een nieuwe architectuur nodig om de verschillende perimeters te beveiligen die bedrijven moeten beschermen. Elastische cloudgateways (ECG's) vertegenwoordigen een netwerkbeveiligingsarchitectuur voor het cloudtijdperk. Download nu voor meer informatie.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Cloudbeveiliging, Cloud Access Security Broker (CASB, beveiligingsbroker voor cloudtoegang), Beveiliging van gegevens in de cloud, Bedreigingsinformatie, Versleuteling, Gegevensbeveiliging, Data Loss Prevention (DLP, preventie van gegevensverlies), E-mailbeveiliging, Netwerkbeveiliging, Firewall, Software-Defined Perimeter (SDP, met software gedefinieerde perimeter), Veilige webgateways