Ivanti
flow-image

Alarmerende ransomwaretrend zet door

Deze bron is gepubliceerd door Ivanti

Het is geen geheim dat ransomwarebedreigingen tijdens de pandemie enorm zijn toegenomen, zowel in volume als in brutaliteit. Bedreigingsactoren profiteerden van de plotselinge overgang naar telewerken en de daaruit voortvloeiende veiligheidsproblemen. Nu voor de werkende wereld de Everywhere Workplace het nieuwe normaal begint te worden, zou je kunnen denken dat de ransomwaretrend gaat keren. Volgens een nieuw rapport van Ivanti is dat niet het geval. Het rapport geeft details over ransomwaretrends van het eerste kwartaal van 2022 en de bevindingen stemmen somber. Hier zijn een paar hoogtepunten (of liever gezegd dieptepunten).

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Systeembeveiliging, Braak- en aanvalsimulatie, Misleidingstechnologie, Digitaal forensisch onderzoek, Incidentrespons, IoT-beveiliging, Malwareanalyses, Beheerde detectie en respons, Beveiligde toegang op afstand tot operationele technologie, Secure Information and Event management (SIEM, beheer van beveiligingsinformatie en gebeurtenissen), Bedreigingsinformatie, Kwetsbaarheidsbeheer, Aanvalsoppervlakbeheer, Patchbeheer, Op risico's gebaseerd beheer van kwetsbaarheden, Training veilig coderen, Beveiligingsbewustzijnstraining, Webbeveiliging, Detectie en risicobeperking van bots, Browserisolatie, Darkwebmonitoring, DDoS-bescherming, Fraudedetectie, Veilige webgateways