Forcepoint
flow-image

Uw route naar zero trust

Deze bron is gepubliceerd door Forcepoint

In een grenzeloze zakenwereld die gedomineerd wordt door telewerken, kan het een uitdaging zijn om een balans te vinden tussen gemakkelijke samenwerking en databeveiliging. Gebruikers en data opereren buiten de traditionele IT-beveiligingen die impliciet mensen vertrouwen die zich binnen hun netwerk bevinden. Met 'Nooit vertrouwen, altijd verifiƫren' als mantra en een missie om data te beschermen, speelt zero trust een sleutelrol voor organisaties om telewerken voor de lange termijn te ondersteunen. Deze gids bespreekt het zerotrustparadigma en waar u op moet letten bij een zerotrustoplossing. Download dit e-boek voor meer informatie over: Hoe werken op afstand het cyberbeveiligingslandschap op zijn kop zet. Waarom het gebruik van VPN's voor telewerkers zoveel problemen veroorzaakt. De pijlers van het moderne zero trust: expliciete toegang en voortdurende controle over het datagebruik, gekoppeld aan continue monitoring om vertrouwens- en risiconiveaus te valideren. Waarom zero trust nu zoveel aandacht krijgt (zoals van SASE, NIST en anderen)

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieƫn Cloudbeveiliging, Versleuteling, Gegevensbeveiliging, Data Loss Prevention (DLP, preventie van gegevensverlies), Antivirus, Firewall, Microsegmentatie