BAE Systems
flow-image

UK National Cyber Strategy: BAE Systems Response

Deze bron is gepubliceerd door BAE Systems

De nieuwe UK National Cyber Strategy vormt een sleutelmoment in cyberbeleid en -ambities. Hier reflecteren we op wat er de afgelopen vijf jaar is veranderd, wat we in die tijd hebben geleerd en hoe de nieuwe strategie de noodzakelijke evoluties in de nationale cyberdefensie zal aansturen. De nieuwe UK National Cyber Strategy is vrijgegeven. In navolging van de Integrated Review en vijf jaar na de National Cyber Security Strategy 2016 en het bijbehorende investeringsprogramma, bouwt de nieuwe strategie voort op ervaring en reflecteert op de huidige context, waarbij een nieuwe koers wordt uitgestippeld voor de nationale cyberdefensie van het VK. In dit artikel reflecteren we op wat er de afgelopen vijf jaar is veranderd, wat we in die tijd hebben geleerd over de uitdagingen van cyberbeveiliging en de reactie van het VK. We onderzoeken hoe de nieuwe strategie de ambities van het VK om een wereldwijde cybermacht en een veiligere plek om online te wonen en te werken wil implementeren.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Cloudbeveiliging, API-beveiliging, Cloud Access Security Broker (CASB, beveiligingsbroker voor cloudtoegang), Cloudcompliance, Beveiliging van gegevens in de cloud, DDoS-risicobeperking in de cloud, Edge-beveiliging in de cloud, Bestandsbeveiliging in de cloud, Cloud Security Posture Management (CSPM, beheer van cloudbeveiligingspostuur), Bescherming van werklast in de cloud, Extended Detection and Response (XDR, uitgebreide detectie en respons), Secure Access Service Edge (SASE), Service mesh, Gegevensbeveiliging, Databasebeveiliging, Datacenterbeveiliging, Gegevensgerichte beveiliging, Data Loss Prevention (DLP, preventie van gegevensverlies), Gegevensmaskeringsoftware, Versleutelingssleutelbeheer, Mobiele gegevensbeveiliging, Geheimenbeheer, Netwerkbeveiliging, DNS-beveiliging, Firewall, Inbraakdetectie- en -preventiesysteems (IDPS), Microsegmentatie, Netwerktoegangsbeheer, Netwerkdetectie en respons (NDR), Netwerksandboxing, Network Security Policy Management (NSPM, beheer van netwerkbeveiligingsbeleid), Network Traffic Analysis (NTA, analyse van netwerkverkeer), Software-Defined Perimeter (SDP, met software gedefinieerde perimeter), Uniform bedreigingsbeheer, Virtueel privénetwerk (VPN), Zero-trustnetwerken, Kwetsbaarheidsbeheer, Aanvalsoppervlakbeheer, Patchbeheer, Op risico's gebaseerd beheer van kwetsbaarheden, Training veilig coderen, Beveiligingsbewustzijnstraining, Webbeveiliging, Detectie en risicobeperking van bots, Browserisolatie, Darkwebmonitoring, DDoS-bescherming, Fraudedetectie, Veilige webgateways