CyberArk
flow-image

8 evaluatiecriteria om een PAM-oplossing te kiezen

Deze bron is gepubliceerd door CyberArk

De juiste oplossing vinden kan een ingewikkelde taak zijn. Besluitvoermers op het gebied van cyberbeveiliging moeten de belangrijkste vereisten in overweging nemen om er zeker van te zijn dat ze de juiste oplossing kiezen.
 
In deze kopersgids voor privileged access managementleest u op welke acht criteria u moet letten om voor een leverancier te kiezen, zoals ondersteuning voor een hybride infrastructuur, gebruikerservaring, breed ecosysteem en het vermogen om u tegen geavanceerde bedreigingen te verdedigen. 

De vragen in deze gids zullen u helpen tijdens het evaluatieproces.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Netwerkbeveiliging, DNS-beveiliging, Firewall, Inbraakdetectie- en -preventiesysteems (IDPS), Microsegmentatie, Netwerktoegangsbeheer, Netwerkdetectie en respons (NDR), Netwerksandboxing, Network Security Policy Management (NSPM, beheer van netwerkbeveiligingsbeleid), Network Traffic Analysis (NTA, analyse van netwerkverkeer), Software-Defined Perimeter (SDP, met software gedefinieerde perimeter), Uniform bedreigingsbeheer, Virtueel privénetwerk (VPN), Zero-trustnetwerken

Meer bronnen van CyberArk